På bruktmarkedet til Moss og omegn tvillingklubb kan hvem som helst selge og kjøpe klær og utstyr til barn. Ulikt mange andre loppemarked og bruktmarkeder får selgerne penger tilbake for varer som blir solgt, klubben beholder bare en liten prosentandel for å dekke utgiftene knyttet til arrangementet. Varer som ikke blir solgt blir returnert til selger, eller levert til hjertesaken vår.

Varer leveres lørdag kl 10.00 – 13.00. Skal du hente varer som ikke ble solgt, må du følge med på Spond søndag ettermiddag, vi gir beskjed når alt er klart.

For å kunne gjennomføre dette må vi sette en del krav til merking og sortering av varer som leveres:

 • Alle varer må være hele, rene og ikke lukte vondt! Varer som ikke holder vår standard vil ikke bli lagt ut for salg, men bli returnert til selger, evt levert til hjertesaken om de er merket med rødt hjerte.
 • Vi har tidligere mottatt en del «gratisleker», f.eks. lekehjelmer som barna får utdelt på brannstasjonen. Disse vil ikke lenger legges ut for salg, men bli sendt direkte til hjertesaken.
 • Barneseter til bil som skal selges må følge Trygg Trafikk sine retningslinjer for salg av brukte bilseter.
 • Parallelt med bruktmarkedet samler vi inn klær og utstyr hjertesaken vår. Har du varer du ikke ønsker i retur, kan disse merkes med et rødt hjerte (se avsnitt for merking). Usolgte varer blir da sortert ut etter at salget slutter og levert til innsamlingen. I år er det Røde Kors som kommer og henter det vi donerer.
 • Alle varer må merkes med selgernummer, størrelse og pris. Du kan også merke lappen med et rødt hjerte, da blir usolgte varer send til hjertesaken.
 • Oppsettet på lappen MÅ følge dette eksempelet, som er utviklet med bakgrunn i erfaringer fra de som har sittet i kassene tidligere for å redusere tiden det tar å registrere hver vare og minimere køen på markedet.
 • Alle varer MÅ sorteres før levering og innpakning merkes med følgende kategorier:
  Prematurtøy
  Klær str 50-56 jente / Klær str 50-56 gutt
  Klær str 62-68 jente / Klær str 62-68 gutt
  Klær str 74-80 jente / Klær str 74-80 gutt
  Klær str 86-92 jente / Klær str 86-92 gutt
  Klær str 98-104 jente / Klær str 98-104 gutt
  Klær str 110-116 jente / Klær str 110-116 gutt
  Klær str 122-128 jente / Klær str 122-128 gutt
  Klær str 134-140 jente / Klær str 134-140 gutt
  Klær str 146-152 jente / Klær str 146-152 gutt
  Klær str 164-170 jente / Klær str 164-170 gutt
  Klær str XS-XL jente / Klær str XS-XL gutt
  Bunad og festdrakter
  Ulltøy
  Regntøy / Yttertøy
  Skotøy
  Gravidtøy
  Leker
  Utstyr
 • Varer som koster kr 100,- eller mer må i tillegg merkes med en beskrivelse, f.eks. “Lilla foret jakke” eller “Brio vogn, brun”.
  Varer som ikke er merket og sortert på denne måten kan vi ikke garantere at blir lagt ut for salg!
 • Moss og omegn tvillingklubb tar provisjon av salget:
Ikke-medlem (nr 201-999)Jobber ikke40 % provisjon
4 timer30 % provisjon
8 timer20 % provisjon
12 timer10 % provisjon
Medlem (nr 001-200)Jobber ikke20 % provisjon
4 timer10 % provisjon
8 timer0 % provisjon

Moss og omegn tvillingklubb er ikke økonomisk ansvarlig for de innleverte varene.

Vi oppfordrer alle selgere til å melde seg som frivillige og hjelpe til under markedet! Se informasjon til frivillige. Jo mer du jobber, jo mindre trekker vi i provisjon.

Nye selgere: Vi har kommet frem til at vi setter som krav at alle nye selgere må stille som frivillig på minst en vakt på søndagen. Dette for å lære hvordan vi organiserer salget og retur av varer, som igjen forklarer flere av reglene ovenfor. Det er selvfølgelig lov å sette seg opp på flere vakter. Nye nummer deles ut etter først til mølla prinsippet. Sett deg opp på venteliste om du er interessert i å bli selger.

Skulle det være noe du lurer på, er det bare sende en e-post til bruktmarked@mossetvilling.no.