Bruktmarkedet i regi av Moss og omegn tvillingklubb har rykte på seg for å ha rene og hele varer til gode priser, og det ønsker vi selvfølgelig å fortsette med. Vi håper du som kunde blir fornøyd og ønsker å komme tilbake.

Vi holder åpent søndag kl 9.30-14.00.
Gravide og medlemmer av Moss og omegn tvillingklubb kommer inn fra kl 9:00. Gravide må fremvise helsekort, medlemmer viser kvittering for betalt kontingent i Spond. Hele familien regnes som medlemmer.

Nedenfor kommer en del informasjon som vi håper kan være nyttig:

  • På bruktmarkedet kan hvem som helst registrere seg for å selge klær og utstyr til barn. Ulikt mange andre loppemarked og bruktmarkeder får selgerne penger tilbake for varer som blir solgt, klubben beholder bare en liten prosentandel for å dekke utgiftene knyttet til arrangementet. Varer som ikke blir solgt blir returnert til selger eller levert til hjertesaken.
  • Ettersom det er selgerne selv som setter pris på varene, kan vi som jobber på markedet ikke tilby noen form for kvantumsrabatt eller pruting. Vi mener prisene uansett er så gode at det ikke er behov for dette.
  • Det vil være frivillige til stede til enhver tid som kan svare på spørsmål og hjelpe deg å finne frem. Disse har på seg t-skjorter med klubbens logo lett synlig.
  • For å sikre gode rømningsveier ved for eksempel brann er det ikke lov til å ha med barnevogner inn på salget. Det vil bli satt opp vognparkering med vakt ved utgangen.
  • Det er en lang trapp for å komme ned til vestibylen. Personer som av ulike grunner ikke kan gå i trapp bes ta kontakt med en av være frivillige!
  • Det er mulig å betale både med kontanter, kort og Vipps (nummer: 18282).
  • Under bruktmarkedet vil det være kafeteria med salg av kaffe, vafler, kaker, pølser og brus i vestibylen.

Skulle det være noe du lurer på, er det bare sende en e-post til bruktmarked@mossetvilling.no.