Hva er ditt beste merketips?

Vi planlegger å lage en serie med videosnutter eller bildeserier hvor vi demonstrerer gode og ikke gode måte å merke varer på til bruktmarkedet. Har du selv laget, eller har du sett noen har brukt en genial løsning som flere burde ta i bruk – fortell oss om det! Har du opplevd problemer med merking av en eller annen grunn, gi oss beskjed så vi kan hjelpe folk å gjøre det på en bedre måte.

Skrevet i Bruktmarked, Nyheter | 1 kommentar

Sprett trampolinepark søndag 3. november

Hvem har lyst til å prøve den nye trampolineparken i Rygge med oss søndag 3.november?

Vi kommer inn kl 11.30 og spiser kl 13. Vi vil gjerne at alle møter 15 min for at vi får delt ut sokker og armbånd. Trampolinepark passer for barn fra 4 år .

Hva koster det?
– Tvillinger er gratis!
– Søsken og foreldre som ønsker å være med å hoppe betaler kr 155.
– Voksne som bare vil se på betaler ikke noe.
Etter hopping samles vi i eget rom hvor klubben spanderer pizza på alle sammen.

Påmelding innen søndag 27. oktober.
Sendt antall voksne og barn til Natascha
(e-post: natascha.fernholz@gmail.com eller mobil 48 330 161).
Overfør penger til konto 1503 48 86234.

Vi må fylle inn egenerklæring for barna som deltar, så husk å skrive navn og fødselsdato på alle som skal hoppe!

Husk også å gi beskjed på forhånd ved allergi 🙂

Sprett aktivitetspark, Rygge

Skrevet i Arrangement, Trampolinepark | Kommentarer er skrudd av for Sprett trampolinepark søndag 3. november

Vi har hatt evalueringsmøte etter markedet…

Vi gikk som vanlig igjennom helga fra fredag ettermiddag til søndag kveld for å se på hva som fungerte og hvor vi må finne andre løsninger. Kort sagt, så er det mye som etterhvert går av seg selv, og både rigging, salg og opprydning ble gjennomført på en bra måte, takket være flinke og effektive frivillige! Vi hadde også fått inn en del kommentarer fra andre som ble gjennomgått:

  • De fleste tilbakemeldingene er heldigvis fra kunder og frivillige som takk for et fint marked. Vi sier takk i like måte!
  • Som vanlig er det flest er misfornøyd med køene. Når det gjelder køen for å komme inn, er det ikke så mye vi kan gjøre. Brannforskrifter hindrer oss i å slippe inn for mange samtidig. For mange kunder inne på en gang gjør det også vanskelig å se varene, så selv om vi forstår at det er kjedelig å stå i kø, så er det verdt ventingen. Vårt beste tips er rett og slett å ikke komme på de travleste tidspunktene! Det er fortsatt mye varer igjen den site timen, og mindre folk betyr at det er mer ro til å finne de skikkelig gode skattene.
    Når det gjelder køen i kassa, så har vi bestemt oss for å kjøpe inn flere nettbrett, sånn at vi kan få 1-2 kasser mer i hvert rom.
  • En annen gjenganger i år var et det er for fullt på bordene for de største størrelsene. Vi jobber med en løsning som vil gjøre det lettere å finne frem her!
  • Vi har også fått tips om behov for bedre merking av hvem, hva og hvor – det skal vi ordne med til neste gang.

Bruktdagskomiteen ønsker å knytte til seg flere i organiseringen. Kunne du tenke deg å bli med i komiteen, eller å ta ansvar for en varegruppe neste gang, ta kontakt! Vi ser for oss en ansvarlig på hvert av de små rommene, og dele gymsalen opp sånn at en får overansvar for 2-3 bord osv.

Kontakt: bruktmarked@mossetvilling.no

Skrevet i Arrangement, Bruktmarked, Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Vi har hatt evalueringsmøte etter markedet…

Tusen takk for innsatsen!

Bruktmarkedet ar over for denne gang, og vi jubler over enda en gang å ha satt omsetningsrekord. Både klargjøring og rydding gikk raskt og effektivt unna.

Vi som arrangerer ønsker stadig å forbedre oss, og da trenger vi tilbakemeldinger fra dere:

Evalueringsmøtet blir på Peppes ved Tollboden i Moss den 7. september kl 19. Alle er hjertelig velkommen!!! Vi spanderer pizza og drikke.

Skrevet i Arrangement, Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Tusen takk for innsatsen!

Viktig melding om forsalget på lørdag!

Forsalget på lørdag blir kl 17.30-19:30. Vi stenger salget etter dette, så det kan ryddes og gjøres klart til søndagen. Dette fordi vi opplevde at salget dro ut veldig lenge i våres.

Alle som ikke er inne og gjør klart må vente ute ved inngangen! Det er ikke lov å gå rundt og kikke.

Vi sjekker at alle som slipper inn står på vaktlista, og det er kun lov å ha med en partner og egne barn på forsalget!

Skrevet i Bruktmarked, Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Viktig melding om forsalget på lørdag!

Vaktlista til markedet

Her er oppdaterte vaktlister, mandag 16.9. Vi kan godt få hjelp av flere på søndag ettermiddag…

Gi beskjed til Kirsti (9179459 / kirsti@mossetvilling.no) hvis du finner feil eller mangler i lista 🙂

Skrevet i Arrangement, Bruktmarked | Kommentarer er skrudd av for Vaktlista til markedet

Hva med en kinotur snart?

Vi trenger pr i dag ca 20 personer til som kan jobbe på markedet, spesielt mangler det mange på ryddevakta på søndagen.

Flere av være medlemmer har nå tvillinger og andre barn som begynner å bli ungdommer. Vi tilbyr nå alle mellom 13 og 18 år som jobber en hel vakt et gavekort på Odeon kino. Dette kommer da i stedet for de fordelene voksne medlemmer som jobber får (forsalg og ingen provisjon av salg).

Skrevet i Bruktmarked, Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Hva med en kinotur snart?

Husker du hvordan du merker varene til markedet?

Denne helga er det to uker til markedet, og det er nok mange som bruker tida fridagene til å rydde i skap og skuffer. Men husker du hvordan varene skal merkes? Legger vi alle litt ekstra krefter i å merke riktig, går det lettere for dem som sitter i kassa – og køen går raskere!

Informasjon til selgere

Vi har sett mange forskjellige prislapper på markedene våre. Hjelp oss å gjøre jobben i kassene enklere ved å følge retningslinjene!
Skrevet i Bruktmarked, Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Husker du hvordan du merker varene til markedet?

Kassefolk til markedet 21. og 22. september

Vi trenger flere som kan sitte i kassa på markedet! Både på forsalget lørdag kveld og under hovedsalget på søndag formiddag.

Dette er en jobb som er forbeholdt medlemmer av klubben og frivillige som har vært med mange ganger som vi kjenner godt. Lange køer er det vi får flest negative tilbakemeldinger om på markedet, så det å ha nok folk i kassene er viktig!

Det er ikke vanskelig! Du får opplæring i forkant og sitter sammen med noen som har gjort det før, så ikke være redd for å melde deg. Gi oss også beskjed om du kjenner noen du mener er kvalifisert for jobben!!!

Kontakt Kirsti (91779459) eller Gunn Marit (95261433).

Skrevet i Bruktmarked, Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Kassefolk til markedet 21. og 22. september

Vi tester Mailchimp

Vi i styret opplever til stadighet at vi møter folk som ikke har hørt om det ene eller andre klubben driver med. Selv om all informasjon blir lagt ut på nettsidene, og det meste på Facebook, er det ikke alltid vi når frem til alle. Å sende ut e-post og sms til alle medlemmer har hittil vært knotete, da det må kopieres ut fra regneark og formateres før det kan sendes ut (siden liste hele tiden endres kan vi ikke bare bruke samme liste flere ganger).

I et forsøk på å gjøre dette enklere, både for oss som skal sende ut informasjon, men også for alle medlemmer å få med seg hva som skjer, tester vi nå ut Mailchimp. Mailchimp sender en e-post til alle abonnenter hver gang det legges ut nye innlegg på nettsida vår. Vi legger til alle medlemmer automatisk, men det er fullt mulig å gi beskjed om at du ikke vil motta disse meldingene, bare klikk på Unsubscribe øverst eller nederst i meldingen.

Ettersom dette er første forsøk på å bruke Mailchimp, kan det komme meldinger som ser rare ut eller gjentar innhold som har vært vist i tidligere meldinger. Vær snill å ignorere dette foreløpig, vi jobber med å fikse alle problemer som oppstår. Når det er sagt, kom gjerne med tilbakemelding om hvordan det fungerer og tips til forbedringer! Send e-post til kirsti@mossetvilling.no

Skrevet i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Vi tester Mailchimp