Bruktmarkedet på Melløs har blitt en tradisjon for mange, både vi som er med å jobbe og kundene våre. Vi har rykte på oss for å ha rene og hele varer til gode priser, og det ønsker vi selvfølgelig å fortsette med, også når vi nå flytter til Bytårnet skole. For å få til det, er vi avhengig av dere frivillige! Det krever mye arbeid for å presentere et ryddig og oversiktlig marked som kundene ønsker å komme tilbake til. Nedenfor har vi samlet en del i informasjon vil håper alle frivillige setter seg godt inn i:

Vakter:
Fra og med våren 2023 endrer vi vaktsystemet sånn at vi har flere og kortere vakter. Dette er for å legge til rette for at flere kan tilpasse arbeidstiden til andre aktiviteter. Alle de nye vaktene har en varighet på fire timer, men vi ber om at folk sørger for god overlapping ved å møte litt før eller ikke forlate sin post før avløser er på plass. Vaktene er som følger:
Fredag kl 16.00-20.00
Lørdag kl 9.00-13.00
Lørdag kl 13.00-17.00
Lørdag kl 17.00-21.00
Søndag kl 8.00-12.00
Søndag kl 12.00-16.00
Søndag kl 16.00-20.00

Når alle varene er sortert og alt er klart på lørdag, kl 18.30-19.30 har forsalg, hvor alle som jobber frivillig får mulighet til å handle før andre slipper til. Alle frivillige kan ha med partner og egne barn, men ikke venner. Det vil bli gjennomført kontroll ved døra som tidligere. Det settes krav om å jobbe minst en hel vakt for å få komme på forsalget.

Frivillige bruker klistrelapper med navn og klubben logo på brystet. Under selve salget bruker alle frivillige hvite t-skjorter med klubbens logo for å være godt synlige. Komiteen bruker røde t-skjorter hele helga.

For å komme raskt i gang og ikke bruke for lang tid på at folk virrer rundt og lurer på hva de skal gjøre, velger alle oppgaver samtidig som vakter. Dette gjøres i Spond. Det kan selvfølgelig dukke opp andre oppgaver underveis, og vi forventer at dere stiller opp på det vi ber dere om.

Skulle det være noe du lurer på, er det bare sende en e-post til bruktmarked@mossetvilling.no.