Informasjon til frivillige

Bruktmarkedet på Melløs har blitt en tradisjon for mange, både vi som er med å jobbe og kundene våre. Vi har rykte på oss for å ha rene og hele varer til gode priser, og det ønsker vi selvfølgelig å fortsette med. For å få til det, er vi avhengig av dere frivillige! Det krever mye arbeid for å presentere et ryddig og oversiktlig marked som kundene ønsker å komme tilbake til. Nedenfor har vi samlet en del i informasjon vil håper alle frivillige setter seg godt inn i:

Vi har fordelt våre frivillige på ulike vakter. Det er ikke like mange folk til stede hele tida, ettersom arbeidsmengden varierer i løpet av helga. Det er selvfølgelig lov å jobbe flere vakter!

 • Fredag kl 16:00-21:00 (10 personer)
  Oppgaver: Hente alt utstyr i container på Årvold, merke pulter/stoler og begynne å flytte pulter, legge papp på gulv i gymsal, sette opp border fra container og henge opp kjetting.
 • Lørdag kl 09:00-17:00 (35 personer)
  Oppgaver: Fortsette der vi slapp på fredag, sette opp border, henge opp kjettinger og kleshengere, legge papp på border, merke hvor alt skal være, kiosken. Fra kl 11: legge ut og sortere varer. Rydde etter forsalget.
 • Søndag kl 8:00-14:30 (40 personer)
  Oppgaver: Vakt under salget, sitte i kassa, sortere utøy, kiosken, merke sekker osv.
 • Søndag kl 13:00-20:00 (30 personer)
  Oppgaver: Sortere ikke solgte varer, sette på plass alt av bord og stoler, kjøre alt utstyr tilbake til Årvold, vaske og rydde.

Når alle varene er sortert og alt er klart på lørdag, kl 17:30-19:30 har forsalg, hvor alle som jobber frivillig får mulighet til å handle før andre slipper til. Alle frivillige kan ha med partner og egne barn, men ikke venner. Det vil bli gjennomført kontroll ved døra som tidligere.

Det settes krav om å jobbe minst en hel vakt for å få komme på forsalget.

Under selve salget bruker alle frivillige hvite t-skjorter med klubbens logo for å være godt synlige. Komiteen bruker røde t-skjorter hele helga.

For å komme raskt i gang og ikke bruke for lang tid på at folk virrer rundt og lurer på hva de skal gjøre, sender vi ut arbeidsoppgaver på forhånd. Skriv gjerne opp hvilke oppgaver du ønsker deg når du fyller ut skjema for registrering. Det kan selvfølgelig dukke opp andre oppgaver underveis, og vi forventer at dere stiller opp på det vi ber dere om.

Skulle det være noe du lurer på, er det bare sende en e-post til bruktmarked@mossetvilling.no.