Informasjon til frivillige

Bruktmarkedet på Melløs har blitt en tradisjon for mange, både vi som er med å jobbe og kundene våre. Vi har rykte på oss for å ha rene og hele varer til gode priser, og det ønsker vi selvfølgelig å fortsette med. For å få til det, er vi avhengig av dere frivillige! Det krever mye arbeid for å presentere et ryddig og oversiktlig marked som kundene ønsker å komme tilbake til.

Nedenfor har vi samlet en del i informasjon vil håper alle frivillige setter seg godt inn i:

 • Vi har fordelt våre frivillige på ulike vakter. Det er ikke like mange folk tilstede hele tida, ettersom arbeidsmengden varierer i løpet av helga. Det er selvfølgelig lov å jobbe flere vakter!
 • Fredag kl 16:00-21:00
  Lørdag kl 08:30-15:00
  Lørdag kl 13:00-20:00
  Søndag kl 8:00-14:30
  Søndag kl 13:00-20:00
 • Når alle varene er sortert og alt er klart på lørdag, vanligvis ca kl 17:00, åpner vi forsalget, hvor alle som jobber frivillig får mulighet til å handle før andre slipper til. Alle frivillige kan ha med partner og egne barn, men ikke venner. Det vil bli gjennomført kontroll ved døra som tidligere.
  Det settes krav om å jobbe minst en hel vakt for å få komme på forsalget.
 • Under selve salget bruker alle frivillige hvite t-skjorter med klubbens logo for å være godt synlige. Komiteen bruker røde t-skjorter hele helga.
 • For å komme raskt igang og ikke bruke for lang tid på at folk virrer rundt og lurer på hva de skal gjøre, sender vi ut arbeidsoppgaver på forhånd. Skriv gjerne opp hvilke oppgaver du ønsker deg når du fyller ut skjema for registrering. Det kan selvfølgelig dukke opp andre oppgaver underveis, og vi forventer at dere stiller opp på det vi ber dere om.

Registrer deg som frivillig her:

Skulle det være noe du lurer på, er det bare sende en e-post til bruktmarked@mossetvilling.no.