2023 har vært et år med hyggelig treff, moro og noen utfordringer.

Det mest merkbare for folk flest var vel da vi halvannen uke før bruktmarkedet i høst sto uten lokale. At vi likevel klarte å dra i land et marked er takket være en fantastisk gjeng frivillige, som lot seg dirigere og omdirigere med et smil om munnen. Vi fortsetter på Bytårnet skole til våren, og tar med oss alle positive og negative erfaringer.

På andre arrangementer sliter vi med litt lavt oppmøte – dette håper vi blir bedre neste år! Flere av oss som har vært med noen år begynner å få ungdommer som har andre aktiviteter. Vi har «mistet» noen år med rekruttering, men merker at det nå er flere med små barn som melder seg inn. I den forbindelse ønsker vi å sette i gang med småbarnstreff / barselgrupper. Vi er litt usikre på dager og tidspunkt, så vi setter opp et treff ca en gang i måneden, og fordeler tidspunktene på ulike ukedager og klokkeslett. Kanskje noen finner tonen så godt at dere har lyst til å treffes oftere? Velkommen skal dere være!

Første treff for alle, både voksne, barn og ungdommer blir det faste treffet i Middagsåsen i løpet av januar/februar (vi ser an været). Ta med akebrett, ski og varme klær, så sørger vi for mat og hygge.

Med noen bilder fra årets julegrøt på bondegården i Råde ønsker vi alle et fantastisk 2024!

Hilsen Styret i Moss og omegn tvillingklubb