Som mange allerede har fått med seg blir det bruktmarked på Melløs skole 24.-26. mars.
Tidligere i uka hadde vi i komiteen et møte for å planlegge, hvor vi ble enige om å prøve ut noen endringer:

Vi utvider salget med en halvtime! Medlemmer og gravide kan fortsatt komme inn kl 9.00 på søndagen. Alle andre kunder slippes inn fra kl 9.30, og så stenger vi som vanlig kl 14.00. Å stenge seinere er ikke et alternativ, da blir vi ikke ferdige med å rydde opp.

Innlevering av varer blir noe tidligere enn før, kl 10.00-12.00

For de frivillige: Vi prøver ut vakter på 4 timer. Dette krever noe mer administrasjon fra vår side, så til gjengjeld forventer vi at alle følger disse tidene. Det blir mulig å jobbe mer for å få lavere provisjon på salget sitt:

Ikke-medlem (nr 201-999)Jobber ikke40 % provisjon
4 timer30 % provisjon
8 timer20 % provisjon
12 timer10 % provisjon
Medlem (nr 001-200)Jobber ikke20 % provisjon
4 timer10 % provisjon
8 timer0 % provisjon

Det blir opp til hver enkelt om de vil jobbe flere vakter etter hverandre (to av disse vaktene tilsvarer omtrent en vakt ved tidligere markeder). Det blir også mulig å velge to eller tre kortere dager. Alle frivillige MÅ registrere seg hos Gunn Marit eller Kirsti på kontoret for hver vakt!

Dette er foreløpig bare til informasjon, påmelding kommer vi tilbake til i februar. Det vil da bli påmelding i Spond, på samme måte som i høst. Vi kommer også til å bruke Spond aktivt i formidling av informasjon direkte til frivillige som skal ha bestemte oppgaver, så vi anbefaler å bruke app’en.

Sett av helga, vi gleder oss!!!