Vi tar nå i bruk Spond!

For å gjøre dette så effektivt som mulig ber vi dere fylle ut dette regnearket. Dere bør legge inn informasjon om alle personene i familien: tvillinger, søsken (hele, halve, ste og bonuser), foresatte og bonusforeldre. Medlemskapet følger tvillingene, derfor kan et medlemskap ha flere husholdninger.

Last ned regnearket og fyll det ut. Last det deretter opp igjen og send tilbake til denne e-posten (post@mossetvilling.no).

Veiledning:

Du skal fylle ut en linje per person i din familie!
Eks: En familie med to voksne og tre barn bruker til sammen fem linjer.
– For de voksne fylles navn, e-post, telefon, fødselsdato, adresse og medlemsnummer ut. La resten av feltene stå tomme! Vi ønsker også at en av de voksne krysser av for betaling, det er den personen som vil få regning på kontingent osv.
– For hvert barn i familien fylles det ut navn, fødselsdato, medlemsnummer. Dersom barnet har egen telefon og / eller e-post, kan du fylle ut det i tillegg. Barna skal også ha med informasjon om foresatte. (Tips: her kan du kopiere det du skrev ovenfor.)

Vi samler opp og importerer flere familier på en gang, så det kan ta opp til ei uke fra dere sender inn skjemaet før dere får invitasjon på Spond.

Regneark lastes ned her.