I år skal Christian Frederik-dagene ta igjen noe av det tapte, og et at arrangementene blir Minimorsa. Tilfeldighetene gjør at de har lagt dette arrangementet på tvillingdagen, 22. august. Det må vi selvfølgelig markere!

Klubben kommer til å ha stand på Minimorsa med aktiviteter for barna. Det vil være aktiviteter som passer for barn i alle aldre og vi ser (i alle fall foreløpig) for oss at det er («tvilling-«)par som deltar, f.eks. en voksen og et barn eller to litt eldre barn. Har du lyst og mulighet trenger vi noen til å bemanne standen, så meld interesse til en i styret.

Klubben vil sponse familiebillett (5 personer) for medlemmer. I tillegg vil tvillingene få en t-skjorte hver, som de kan ha på seg når de hører på konserter og beveger seg rundt i parken. På den måten håper vi å spre litt mer kunnskap om klubben blant barnefamilier i området.

Dette er hvordan CF-dagen selv beskriver Minimorsa på sin Facebookside:

Kom på den store familiefesten i Nesparken! Keiino, Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow, Kaptein Rødskjegg og sjørøverne, Barnedisco med Sanna, Juba Juba med Karianne Kjærnes er noen av de du vil møte.
Tar du med deg badetøy så kan du teste en ny stor badesklie!
Aktiviteter med:
Inspiria Science center med blinkende figurer, slim og squizy
Familieverksted med Galleri F15
Discotelt med Eldbjørgs
Bamsesykehus med Røde Kors
Barnas blomsterbed med Besteforeldrenes klimaaksjon
Drageverksted med Frivillighuset
Hengekøyeverden med DNT
Skattejakt i Nesparken med OK Moss
Giga vannsklie fra Hansen Protection
Pluss mye mer!!
Og alt er på billetten!
Gled dere alle barn i alle aldre! Det blir egen chill out avdeling for de som vil slappe av.
Vi forholder oss til gjeldene regler rundt arrangement og Covid 19.

(https://www.facebook.com/events/284254353163708)

Praktisk informasjon:
Familier kjøper selv billetter på Minimorsa / Moss kulturhus sin nettside.
Når dere kommer til Nesparken, går dere til klubben sin stand, hvor dere får utdelt t-skjorter og registrerer dere for å få pengene tilbakebetalt.
(Om dere vet allerede nå at dere vil være med, er det fint om dere sender en e-post til Kirsti (kirsti@mossetvilling.no) med informasjon om hvor store tvillingene er, så vi har en viss oversikt over hvor mange t-skjorter vi trenger.)