Det er med tunge hjerter at vi avlyser høstens bruktmarked. Smittesituasjonen i Moss er ikke oppløftende for tida, og alt tyder på at det blir verre når alle kommer hjem fra ferie, begynner på skolen osv.

Rent teoretisk kunne vi nok avholdt et marked innenfor dagens smittevernregler, men det ville kreve mer både administrativt arbeid, og investeringer i form av utstyr som sperrebånd, desinfiseringsutstyr, munnbind osv. Vi har som organisasjon ikke kapasitet til dette, den usikre situasjonen tatt i betraktning.

For de av dere som likevel har klær og utstyr dere vil kvitte dere med, barna stopper jo ikke å vokse selv om pandemien herjer, vil vi organisere en innsamling av på vegne av hjertesaken vår; Fare Share, den samme dagen som markedet var planlagt. Kl 15-18 søndag 20. september kan klær og utstyr leveres i skolegården på Melløs skole.

Et annet alternativ er å bli medlem av vår salgsgruppe på Facebook: Mossetvilling kjøp og salg. Også her oppfordrer vi til å donere et tilsvarende beløp til Fare Share som man ellers ville betalt til klubben i form av provisjon på salget. Dette kan sendes på Vipps 604532.

Det er synd vi ikke kan gjennomføre markedet som planlagt, men så lenge situasjonen er som den er, må det bli sånn. Vi krysser fingrene for at vi er i gang igjen til våren!