Vi i styret opplever til stadighet at vi møter folk som ikke har hørt om det ene eller andre klubben driver med. Selv om all informasjon blir lagt ut på nettsidene, og det meste på Facebook, er det ikke alltid vi når frem til alle. Å sende ut e-post og sms til alle medlemmer har hittil vært knotete, da det må kopieres ut fra regneark og formateres før det kan sendes ut (siden liste hele tiden endres kan vi ikke bare bruke samme liste flere ganger).

I et forsøk på å gjøre dette enklere, både for oss som skal sende ut informasjon, men også for alle medlemmer å få med seg hva som skjer, tester vi nå ut Mailchimp. Mailchimp sender en e-post til alle abonnenter hver gang det legges ut nye innlegg på nettsida vår. Vi legger til alle medlemmer automatisk, men det er fullt mulig å gi beskjed om at du ikke vil motta disse meldingene, bare klikk på Unsubscribe øverst eller nederst i meldingen.

Ettersom dette er første forsøk på å bruke Mailchimp, kan det komme meldinger som ser rare ut eller gjentar innhold som har vært vist i tidligere meldinger. Vær snill å ignorere dette foreløpig, vi jobber med å fikse alle problemer som oppstår. Når det er sagt, kom gjerne med tilbakemelding om hvordan det fungerer og tips til forbedringer! Send e-post til kirsti@mossetvilling.no