Det er pr i dag bare 30-40 betalende familier som er medlemmer i klubben vår. For få år siden lå antallet på rundt 100. Vi trenger nå medlemmenes hjelp for å kapre nye medlemmer. Så langt har vi lagt noen planer:

Flere aktiviteter, se i kalenderen vår!

Nytt nettsted, det gamle trengte en oppdatering, og vi ville også bytte adresse, siden .no er mer natrulig å bruke for en norsk organisasjon.

Vi har laget en ny flyer / brosjyre. Denne skal vi før sommerferien få lagt ut på alle helsestasjonene i distriktet, på Kalnes og andre aktuelle steder. Gi oss gjerne tips om hvor det kan lurt! Vi har også meldt oss på Mossedagene og Christian Frederik dagene, hvor vi stiller med stand.

Det har vist seg å være vanskelig å få folk til å stille opp på Mossedagene, vi gjør derfor noen endringer i planene: Vi kutter ut pølser og vafler, og selger i stedet boller og kaker. Det gjør at vi trenger færre personer til å stå på standen på selve dagen, men vi ber innstendig om at folk melder seg til å bake!!! Det må være bakverk som lett kan serveres i serviett, type boller, sjokoladekake, muffins osv. (Ikke bløtkake e.l.)
Vi trenger likevel noen til å hjelpe oss!!!

Det vi trenger folk til er:
– Bake.
– Rigge på morgenen, vi har teltet vi ellers bruker til kiosken på markedet, bord, bannere osv. som må på plass.
– Noen som kan selge saft, katte og kaker.
– Noen som kan snakke med folk, dele ut flyers og organisere Tvillingspillet (Dette er nytt, du får opplæring!)

Meld fra til Eirhild Pehrsen Løvskov (90602237 / leder@mossetvilling.no) om du kan bidra med noe!!!!

Vi håper å se mange av dere i gågata den 15. juni!